14.3.06

Määräyksiä itselle

Veloenan erittäin ansiokas kirjoitus osui kannaltani hyvään hetkeen. Minulla oli eilen hauskaa rupatteluseuraa, kiitos siitä. Lisäksi olen taas viime aikoina koettanut patistaa itseäni liikkumaan valitettavan passiivisuusjakson jälkeen, ja se tuntuu mukavalta. Jotten unohtaisi, kirjoitan tähän muistiin: lisää liikuntaa, selvästi lisää seuraa. Tämä erakkous alkaa vaikuttaa mielialaani ikävillä tavoilla.

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Niinpä niin.

Aina välillä erakkous saattaa masentaa ja silloin sitä hipsii sivuttain lähimmän kien varjoon.

Mutta enemmän kuin rupatteluhetket, ottamatta nyt huomioon sitä, että sinun tehtäväsi on oppia saksan kaunis ja ilmeikäs kieli, todellisuudentunnetta lisää kyllä itsekirjoitettu fiktio.

Siis se tila, jossa kykenee seurustelemaan päänsä sisällä luomiensa henkilöiden kanssa ja antaa sitten niille luvan liikuskella ja liikuttua ihan niin kuin tahtovat, kunhan muistaa kirjoittaa niiden tekemiset ylös.

Ihmiset ovat vajavaisia, sen sijaan itse luodut henkilöt voivat olla suorastaan tolkuttomia!

Se se vasta on hauskaa. Se on ihan niin hauskaa kuin itse on ja mitä on kertynyt tuonne omalle kovalevylle.

Terv.

ripsa

16.3.06  
Blogger Eufemia said...

Haa, sain nämä kommentit auki.

Ripsa, itse luodut henkilöt ovat usein hauskoja, totta. Olen valitettavan laiska kirjaamaan heidän tekemisiään ylös; koetan ryhdistäytyä.

Hurina, sain aikaan eilen ainakin sen verran, että laitoin hyvää ruokaa itselleni ja kämppikselleni, ja ruuan lisäksi tuhosimme viinipullon sekä hieman drambuita. Oikein suositeltavaa. Antaa virtaa työntekoon tänään.

18.3.06  

Lähetä kommentti

<< Home